söndag 24 april 2011

PÅSKEN

Har varit hemifrån sedan i fredags morse. Åkte ner till Falkenberg till min svägerska. Stannade till lördag morgon. Hem och packade om och åkte till Lundsbrunn. Vi skulle fira påskfton där och hade bokat in övernattning. 8 vuxna och 6 barn. Vi grillade och bara mös. TACK för en rolig kväll allihopa.

Vaknade i morse till underbart väder. Vi käka frukost och begav oss ut i skogen. En härlig promenad.
Fixade lunch och lämnade sedan Lundsbrunn och dom bästa där. Åkte till Tommys bror. Jag och Fia gav oss ut i spåret. Planteringen fick sig ett besök. Vi pilade på ganska bra. Kom ut på sista raksträckan då hör Fia prassel och väsande i kanten. En orm skriker hon och vi börjar hoppa och skrika. Hör väsande på min sida oxå och då springer vi fort.

Anna berättade för mig tidigare under dagen om någon som varit i Petersburg med sin hund. Hunden hade sprungi lös och helt plötligt börjat skälla och gny. Den hade mött en huggorm som låg och sola sig.

Med den historien i bakhuvudet så sprang vi rätt fort därifrån. Vi sprang nog 4 kilometer och det gick fantastiskt. Imorgon kommer Fia och Wille hit och vi ska ta spåret här i Axvall. Bara 2 veckor kvar til Vårruset... Går det bra så ska vi fundera på tjejmilen. Kan ju bli en kul resa om inte annat.

Barnen sover nu och vi ska krypa ner i soffan. Big brother klockan 21 får man inte missa.

Imorgon börjar vi vårat nyttiga liv..............IGEN

1 kommentar: