måndag 11 april 2011

Helgen

Har haft en sjukt intensiv men rolig helg.  Anordnar ju Bytesmarknaden i Skara och i helgen var det dags. Vi hade flyttat oss från scoutstugan till Fokus. Dubbelt så mycket plats och dubbelt så mycket grejer.
Men fredagen började inte så bra. Hade massor att fixa inför helgen men fick åka till KSS med Melwin. Halsen hade börjat precis som den gjorde för några veckor sedan och då slutatde det med akuten och inläggning. Men för att ha halsfluss ska man ha 3 kriterier, ingen hosta, svullna mandlar, röd och belagd hals och tunga. Melwin hade 2,5 av tre. Ingen hosta svullna mandlar röd hals fast han hade ingen beläggning. Därför fick han inte pencillin på en gång utan vi fick ett fördröjt recept som vi kunde hämta ut i helgen om han int blev bättre. Vi har som tur är inte behövt det men halsen låter fortfarande igentjockad. men ingen feber och ganska pigg. Blir hemma från dagis idag.

Åter till Bytesmarknaden. Var på Fokus från 16.30 till 01.30. Plockade upp allt organiserade och grejade. 8.00 lördag morgon åkte vi igen. 9.30 öppnade vi sedan var det FULLT med folk i 3 timmar. Vi stod i kassan och bara räknade och räknade. Stängde igen 14.00 Den sista timmen var det lugnt. Folk kom och gick.

Sedan var det dags att plocka ihop allt det osålda. Tyckte faktiskt att det var mindre att plocka ner i år.
Halv åtta var jag hemma i lördags kväll.. Ganska sliten.

Igår var det så fint väder så vi tog med oss picknik korg och åkte in till museelekparken. Alice och Anna kom oxå. Barnen lekte i några timmar och vi snacka skit. Käka på Milan med Lunsdbrunnsborna sedan hem till dom på kaffe.. Barnen fortsatte leka ute.
Underbar dag..

Idag ska vi till öron med Ludwig. Dom ska göra avtryck för hans hörapparater så nu får vi sätta lite fart.

1 kommentar:

  1. Gommorron!
    Tack för en super mysig dag igår även om jag var lite hängig mot slutet.
    Hoppas allt år bra idag.
    Puss o kram :)

    SvaraRadera