måndag 11 april 2011

KSS

Har varit hos audionomen på KSS. Hon gjorde avgjutningar till Ludwigs hörapparater. Gick faktiskt smidigare än jag trodde. Ludwig skötte sig exemplariskt. 3 maj ska vi tillbaka för att få hörapparaterna. Har inte jättehöga förväntningar på att han kommer låta dom sitta kvar men vi får börja med korta stunder och jobba oss upp. Risken är väl att han kastar bort dom det första han gör, men tydligen kan man få någon form av senilsnöre att fästa i hörapparaten. Man fick välja färg och dekoration. Pärlor om man ville eller bilder. Vi valde blåa med flygplan och bil på. Olika bilder beroende på vilket öra. Bara för att man ska kunna skilja på höger och vänster
Förhoppningsvis kanske detta gör att talet kommer igång. Han pratar ju mest hela tiden nu men inget som man förstår förutom vissa ord. Ramla är det senaste ordet.

Kl 15 kommer två LSS handläggare på hembesök. Vi har ansökt om avlösare och då görs tydligen värsta utredningen för att se vårat och Ludwigs behov. Var på möte med dom i onsdags och idag ska dom få träffa Ludwig. Han har sovit 20 minuter idag bara så han kommer nog vara på super humör ... eller inte.

CYA

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar