tisdag 3 maj 2011

snurrig dag.

Vilken konstig dag detta har varit. Tankarna har snurrat enormt. Kl 10 skulle vi vara på KSS för att Ludwig skulle få sina hörapparater. PÅ vägen dit ringer hans apecialist tandläkare och säger att hon ska sluta. Hur ska vi göra med gomplatta??? Jag vet inget och vi bestämmer att Ludwigs logoped får ta beslutet. Vi tillbringar nästan 2 timmar hos audionomen för att ställa in hörapparaterna. Dom passar inte riktigt så det ska tillverkas nya insatser. Ludwig förändras direkt när han får på sig apparaterna. Han sänkte ljudnivån, Hörde allt och såg förvånad ut. 20 min hade han på sig dom första gången. Pillade bara lite men lät dom vara. Nu på kvällen har Tommy haft på honom dom i 1,5 timmar och han var jätte duktig. Detta som jag fasat över kanske kommer gå smärtfritt. Det märkas på honom att han hör mycket bättre med dom på sig.

När vi var klara åkte vi och lämnade Ludwig på dagis. Hem och åt snabbt sedan hämta Melwin på dagis för att åka tillbaka till KSS och öronmottagningen. På vägen denna gången ringer Ludwigs nya magdoktor. Vi skulle ju varit där förra måndagen men dom lämnade återbud när vi nästan var framme på KSS. Vi fick en ny tid till en anna läkare men då protesterade jag. Remissen hade gått till dokor K och där skulle vi vara.
Hon lyssnade iaf på vad jag hade och säga idag. Jag fick förklara Ludwigs magsituation, hur ont han har, hur han bajsar och hur han ser ut. Direkt ordinerade hon en gastroskopi för att utreda om han har gluten. Detta har jag påpekat för olika läkare i 2 års tid men ingen vill göra det pga att blodproverna visar inget, Men han har verkligen varenda symtom. Så det ska göras innan sommaren sedan har vi en tid bokad med henne 24 maj. Vi ska även ändra lite på han mediciner och se om det hjälper.

Nu var det iaf Melwins tur att gå till doktorn. Dom skulle kolla hans hals eftersom han har så svullna halsmandlar. Han snarkar något fruktansvärt på nätterna och har andningsuppehåll. Så det bestämdes att mandlar och körtel bakom näsan ska opereras bort. Inom 3 månader ska det ske. SÅ vi har lite att pyssla med framöver kan man säga....

Träningsvärk har jag oxå efter kettelbells träningen. Imorgon bitti kör vi ett pass igen, men nu måste jag lägga mig ögonen går i kors snart..

NATTI

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar